2 mrt 2021

LEZERSERVARING: EEN TOPPER UIT DE NATUUR!

Regelmatig berichten wij u over natuurlijke hulpmiddelen bij diabetes type 1 en 2. Vandaag willen we graag het enthousiaste verhaal van een ervaringsdeskundige met u delen. Deze man schreef ons na het lezen van ons boek “Diabetes Voorbij” over zijn positieve ervaring met een natuurlijk middel. Met dit overvloedig voorkomende kruid lukt het hem zijn bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Ook mensen uit het Diabetes Voorbij team delen de ervaren dat toevoeging van dit kruid aan avondeten of lunch de spijsvertering lichter laat verlopen. De lezer van het boek schreef ons het volgende: “Ik heb erg goede ervaringen nu met het toevoegen van curcuma (geelwortel) aan het eten. Het ruimt vet makkelijk op en zorgt dat de lever weer schoon wordt, wat het algehele metabolisme ten goede komt. Effect al na een weekje. Het wel of niet eten van suiker heeft nu veel minder schommelingen tot gevolg.”

We willen dit vandaag graag met u delen omdat het wellicht ook u helpt om uw bloedsuiker meer in balans te krijgen. Curcuma is een Aziatisch kruid dat het kruidenmengsel kerrie zijn gele kleur geeft. In India staat het erom bekend bij meerdere aandoeningen, ondersteuning te kunnen bieden. Het bevat onder andere stoffen die een ontstekingsremmende werking zouden hebben. Tevens wordt vermoed dat curcuma bescherming zou kunnen bieden bij Alzheimer


Voor het verbeteren van de conditie diabetes type 2 bieden dergelijke kruiden natuurlijk alleen ondersteuning als u in uw dieet matig blijft met suikers en geraffineerde voeding. Curcuma kan u echter fysiek de ruimte geven om het patroon dat de ziekte in eerste instantie veroorzaakte te genezen.

Gaat u met frisse moed en gezond verstand intuïtief aan de slag met de adviezen die we in het boek “Diabetes Voorbij” aan u verstrekken dan kan dit kruid een bijzonder hulpmiddel voor u blijken te zijn. Graag vernemen we van u als u óók positieve ervaringen met dit kruid blijkt te hebben.

Lees voor meer informatie het boek Diabetes Voorbij dat u op deze link kunt vinden Diabetes Voorbij

P.S. Curcuma is een sterk kruid dat de invloed van medicijnen kan wijzigen. Informeert u daarom vóór gebruik even bij uw arts indien u bepaalde geneesmiddelen gebruikt.